L'Armari de la Joi

L'Armari de la Joi

dimarts, 16 de juliol del 2013

Un ram de núvia diferent !

Fa un parell de mesos, es va casar la meva germana i pel tipus de casament que va fer, íntim i familiar, i per la manera de ser d'ella, senzilla i discreta, el seu ram havia de ser per força original i diferent.
Per aquest motiu, el vam encarregar a una persona que, a part de conéixer molt bé a la núvia, és una artista de les flors amb majúscules! Es tracta de la Lourdes Bahí de la floristeria "Flors Bahí" de Figueres.
Ella ens va aconsellar el ram que li semblava que s'esqueia millor pel tipus de cerimònia i per la personalitat de la meva germana.
Al final, ens vam decidir per un ram petit i arrodonit fet d'orquídies petites de color blanc i granate. Aquest formava un anell que la núvia havia de dur al dit cor i que li ocupava tot el palmell de la mà. Les flors anaven subjectades damunt d'un filferro recobert per fils de diferents colors,cosits a mà. El que us deia abans, tota una obra d'art feta per una gran artista!La veritat és que era una preciositat i que tant a la meva germana, com a la resta de convidats i convidades els hi va encantar.
Us deixo unes quantes fotos a veure què us sembla.
Fins aviat!

 



 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada