L'Armari de la Joi

L'Armari de la Joi

dijous, 4 de juliol del 2013

Decoració festa Monster High.

La setmana passada us vaig ensenyar la decoració de la Hello Kitty que vam preparar per la festa de la petita de la família.
Avui us vull explicar com vam decorar la festa d'aniversari de la meva filla mitjana que va fer 9 anys al mes d'abril.
Com quasi bé totes les nenes d'aquesta edat, l'Agnès és superfan de les Monster High per tant a l'hora de triar la temàtica de la celebració ho vam tenir molt fàcil.
La meva filla gran i jo ho vam preparar tot perquè fos una sorpresa total. La festa la vam fer a casa i vam aprofitar l'espai que tenim al garatge per muntar-la allà.
Per decorar la paret vam inflar globus de color negre i fucsia, vam posar una garlanda amb la imatge de les Monster i el nom de la protagonista, i un número 9 gran fet de cartró també de color fucsia.

 
També vam preparar la taula del menjar i una tauleta més petita per posar-hi els regals. A la primera hi vam posar unes estovalles de plàstic de les Monster i la segona la vam folrar amb paper de color fucsia.
 
 
 
 
Els gots, els tovallons i les palles (negres i liles) també duien la imatge dels personatges preferits de l'Agnès.
Per menjar vam fer entrepans de "nutella", pernil dolç i formatge i vam preparar diferents pots amb "xuxes". Tots decorats amb dibuixos de les Monster.
Vam fer "pinxos" de llaminadures i piruletes de galetes "oreo". A la tauleta petita, hi vam posar cupcakes de xocolata i crispetes dolces de colors.Una altra de les cosetes xulis que vam fer van ser unes "cervesetes" infantils. Es tracta de posar en gots de plàtic transparents unes quantes patates xips i a sobre unes crispetes salades. El resultat és aquest :
 
 
 
 
Queda molt aconseguit  i a les nenes els hi va agradar moltíssim. Per últim vam decorar un pastís que vam comprar i vam fer una pinyata.
Abans de berenar vam fer una taller de manualitats i després vam pintar unes samarretes amb plantilles de les Monster High. Totes les convidades se'n van endur una de record a dins una bossa de paper fucsia decorada per l'ocasió
 
 
 
 
 
 
 
 
L'Agnès s'ho va passar pipa amb la seva festa sorpresa però la meva filla gran i jo vam gaudir tant o més que ella preparant-ho tot!
Fins aviat!

 





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada