L'Armari de la Joi

L'Armari de la Joi

dimarts, 23 de juliol del 2013

Avancant-nos a la tornada a l'escola !

Aquests dies, aprofitant les segones o terceres rebaixes d'estiu,he aprofitat per comprar algunes cosetes per la tornada a l'escola.
Ja sé que ara encara ens queda molt lluny però ser previsors ens pot ajudar a estalviar alguns euros i això sempre va bé!
La petita de la casa ha estat la que s'ha firat en aquesta rematada final i ja té a l'armari algunes cosetes per anar al "cole" del nens grans!
Sóc de l'opinió que per anar a l'escola s'ha de portar roba còmoda, el que jo anomeno roba de "guerra". Tots sabem que els petits no paren ni un moment i els hem de facilitar la llibertat de moviments.
Per això, com veureu el primer que he comprat són un parell de dessuadores totes dues, a l'igual que la jaqueteta de punt són de la marca Lefties. I totes tres peces em vam sortir per 11,97 euros. Em semblen una bona compra sí o sí!


 
 
 

Aquest tipus de jerseiet prim va molt bé pel mesos de setembre i octubre quan encara fa calor però ja refresca una mica.
El poden duur tan amb pantaló com amb faldilla i a sobre d'una samarreta màniga curta.
Això d'anar vestits tipus "ceba", és a dir per capes, va molt bé a l'escola. Hem de pensar que els petits, a sobre de la seva roba ,porten també la bata per tant és millor que puguin treure's o posar peces que no abrigar-los massa perquè després s'agobien. Us ho dic per experiència!  
Bé, continuem amb les noves adquisicions pel setembre. A la botiga online d'Ikks, una marca que m'encanta però que trobo massa cara, vaig trobar dues samarretes, un vestit i una faldilla, que durant la temporada m'haurien costat uns 200 euros, rebaixats al 70%.
Així sí que val la pena aprofitar! Es tracta de roba xula, bona i a preu de Zara!
Tant el vestit com la faldilla es poden aprofitar també a l'hivern si a sota hi posem uns leggings!
Us deixo unes fotos a veure què us semblen! I ja sabeu podeu aprofitar la rematada final per preparar l'armari per la tardor!
Fins aviat!

Jupe à volants en tulle
Robe trompe l''œil



Tee-shirt imprimé fantaisieTee-shirt, encre pailletée

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada